U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Woning verkopen na scheiding

Moeten wij onze woning verkopen na onze scheiding? Het is verstandig om met deze vraag niet meteen naar een hypotheekadviseur of makelaar te stappen, maar eerst naar een bemiddelingsbureau als Zenon Scheidingsdesk. Bij Zenon Scheidingsdesk kunnen wij u namelijk wijzen op alle mogelijke scenario’s en denken wij minder aan het belang van de bank.

Bel ons

Voor meer informatie

Woning verkopen na scheiding: verkopen of woning na scheiding aanhouden?

Bij een scheiding is de woning vaak één van de belangrijkste bezittingen die over de ex-partners verdeeld moet worden. Zowel juridische als fiscale factoren spelen hierbij een rol, evenals de eisen van de hypotheekbank. Bij een huwelijk in gemeenschap van goederen dient een woning gelijk over de ex-partners verdeeld te worden. Enerzijds kunnen beide partijen ervoor kiezen om de woning te verkopen, anderzijds kan er ook voor gekozen worden om de woning nog een bepaalde tijd aan te houden. Een andere optie is dat één van de partijen het onverdeelde deel van de woning van de andere partij overkoopt. Zenon Scheidingsdesk bespreekt graag met u wat mogelijk is in uw situatie en waar u zoal op moet letten ten aanzien van de verkoop of het behouden van uw woning.

Een mediator helpt u bij een scheiding in Breda en Tilburg.

Bij Zenon Scheidingsdesk vindt u de mediator die u kan ondersteunen wanneer u gaat scheiden in Breda en Tilburg. Onze mediators zijn gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van mensen die te maken hebben met een echtscheiding en deze scheiding in goede banen willen leiden. Wij vinden het belangrijk tijdens de begeleiding inzicht te bieden in de beslissingen die genomen moeten worden en de consequenties die deze besluiten zullen hebben. Daarnaast kunt u bij Zenon Scheidingsdesk gebruik maken van een cliëntenportaal, waarin u overzicht kunt behouden wat er nodig is om de scheiding te regelen en waarin u vast kunt leggen welke afspraken u zelf al heeft gemaakt. Bovendien maken wij duidelijke afspraken met onze cliënten, die wij tevens vastleggen in een deugdelijk convenant, om zo losse eindjes te voorkomen.

 

Meer weten maak dan een gratis en vrijlbijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze mediators door gebruik te maken van onze online agenda.
Maar natuurlijk kunt u ook gewoon even op een andere manier contact met ons opnemen.

Begeleiding van uw scheiding in Breda, Tilburg en omstreken.

Professionele begeleiding tijdens een scheiding door een onafhankelijke partij: daarvoor moet u bij Zenon Scheidingsdesk zijn. Ons team van ervaren mediators ontzorgt u op tal van vlakken in uw scheiding, en dat voor een vast tarief! Benieuwd hoe wij bemiddelen in uw situatie?

Plan in dat geval een vrijblijvend kennismakingsgesprek in op een van onze kantoren in Brede of Tilburg maar dat kan natuurlijk ook online.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand
 
 
 
 
 
 
 
 

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.