U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Laura Vrieling

Laura Vrieling

Laura Vrieling is lange tijd werkzaam geweest als ingenieur voor het ontwerpen en verzorgen van luchtbehandelingsinstallaties voor onder andere ziekenhuizen en andere utiliteitsgebouwen. Daarna is Laura Vrieling als zelfstandig makelaar en taxateur werkzaam geweest.

Laura Vrieling werkzaam als mediator met als specialisatie alimentatierekenen

Toen ging het roer om en is Laura  zich gaan toeleggen op alimentatieberekeningen met name voor andere mediators, advocaten, notarissen en financieel adviseurs. Met  Alimentatie Service is het mogelijk voor professionals om een berekening door Laura Vrieling uit te laten voeren. Zij zorgt er dan voor dat er verschillende berekeningen worden gemaakt voor de mediator / advocaat zodat deze een duidelijk beeld krijgt van de mogelijke uitkomsten van de alimentatie bij een echtscheiding. Ook maakt Laura vaak een (her)berekening om te toetsen of de destijds afgesproken alimentatie nog wel bij de huidige omstandigheden past. Wanneer u een dergelijke berekening wilt laten maken neemt u dan contact op met haar of kijkt u op de website van Alimentatie Service. Wanneer u vragen heeft over alimentatie kunt u ook bij haar terecht of een van de andere mediators van Zenon Scheidingsdesk.

Laura heeft net als alle mediators bij Zenon Scheidingsdesk ook de mediation opleiding gevolgd en is als MfN Registermediator werkzaam gespecialiseerd in alimentatieberekeningen.  Laura Vrieling maakt samen met haar cliënten inzichtelijk hoe een alimentatieberekening werkt en geef uitleg over de uitkomst. Hierdoor wordt een alimentatieberekening voor de cliënt inzichtelijk. Ook bij co-ouderschap denkt Laura Vrieling graag mee in het creëren van praktische oplossingen.

Laura Vrieling is ook werkzaam als mediator in Breda.

mediator zenon scheidingsdesk
Mediator Breda

Neem contact op

Wij helpen u graag

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand