U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Kindercoaching scheiding

Kindercoaching bij scheiding

Bij Zenon Scheidingsdesk kunt u terecht voor kindercoaching bij scheiding. De gevolgen van een scheiding op de gevoelens en gedachten van kinderen zijn vaak groot. Sommige kinderen vinden het moeilijk om met de veranderingen in hun omgeving om te gaan en durven de vragen die zij hebben niet te stellen. Een coachingstraject kan hen helpen beter met hun gevoelens en gedachten om te gaan en een antwoord op hun vragen te geven.

Bel ons

Voor meer informatie

Kindercoaching bij scheiding: aandacht voor het kind tijdens scheiding

Hoe een kind reageert op de scheiding van zijn of haar ouders, is per kind verschillend. Over het algemeen zijn kinderen angstig en worstelen ze met vragen als ‘Heb ik iets fout gedaan?’ en ‘Waarom zijn ze gescheiden?’. Kinderen kunnen zich depressief voelen, zich afsluiten van anderen en zelfs agressief worden. Ouders zijn in de periode van een scheiding niet altijd beschikbaar om hun kind te troosten en te begeleiden en daarom is kindercoaching van Zenon Scheidingsdesk zo geschikt. Tijdens een begeleidingstraject besteden we aandacht aan de gevoelens en vragen van een kind tijdens en na de scheiding van hun ouders. Zenon Scheidingsdesk biedt zowel een individueel traject op maat aan, als ook een begeleidingstraject in groepsverband. Op die manier kunnen we altijd een soort kindercoaching bieden die past bij waar u en uw kind behoefte aan hebben tijdens of na de scheiding.

Breda

Tilburg

Informatie over de kosten

Heeft u interesse in de diensten van Zenon Scheidingsdesk, bijvoorbeeld onze kindercoaching bij scheiding, en wilt u meer weten over de kosten? Bel dan gerust even naar 076 532 0444. De prijzen voor onze begeleidingstrajecten zijn namelijk afhankelijk van uw situatie. Wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Kies dan een datum en een tijd in onze online agenda.

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Contact formulier

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand