U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Hypotheek en scheiding win advies in.

Hypotheek advies bij een scheiding

Wat gebeurt er met mijn hypotheek bij een scheiding tussen mij en mijn aanstaande ex-partner? Het is verstandig om met deze vraag naar een bemiddelingskantoor als Zenon Scheidingdesk te gaan. Wanneer u na een scheiding uw vragen over uw hypotheek bij een makelaar of hypotheekadviseur legt, dan zal hij of zij de zaak enkel vanuit het belang van de bank benaderen. De mediators van Zenon Scheidingsdesk laten u zien dat er veel meer scenario’s mogelijk zijn.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Hypotheek en scheiding: mediator van Zenon Scheidingsdesk bespreekt de mogelijkheden

Bij een scheiding is een koopwoning vaak één van de belangrijkste bezittingen die verdeeld moeten worden over beide partijen. Een scheiding heeft daardoor ook veel invloed op de hypotheek, zowel in juridisch als in fiscaal opzicht. Wanneer u en uw partner gehuwd zijn in gemeenschap van goederen, dan is de woning bijna altijd een gezamenlijk eigendom dat dus gelijk verdeeld moet worden. U kunt ervoor kiezen om de woning voor een bepaalde tijd nog even aan te houden of de woning te verkopen. Ook is het mogelijk dat één van de partners het onverdeelde deel van de woning van de ander overkoopt. Zenon Scheidingsdesk kan optreden als bemiddelaar in geval van scheiding en bekijken welke beslissing welk gevolg op uw hypotheek heeft.

hypotheek scheiding

Advies over uw hypotheek bij een scheiding? Bel voor meer informatie

Heeft u te maken met een scheiding en wilt u weten wat voor invloed dit heeft op uw koopwoning en uw hypotheek? Het is dan verstandig om eerst een bemiddelingskantoor als Zenon Scheidingsdesk te benaderen voor een deskundig advies. Heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek met één van onze mediators? U kunt daarvoor een afspraak maken via onze online agenda. Heeft u vragen over onze diensten? Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar +31 076 532 0444.

Bel ons

Voor meer informatie

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand