U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Tarieven

Begeleiding van uw scheiding in Breda, Tilburg en omstreken.

Professionele begeleiding tijdens een scheiding door een onafhankelijke partij: daarvoor moet u bij Zenon Scheidingsdesk zijn. Ons team van ervaren mediators ontzorgt u op tal van vlakken in uw scheiding. Benieuwd hoe wij bemiddelen in uw situatie?

Plan in dat geval een vrijblijvend kennismakingsgesprek in op een van onze kantoren in Breda of Tilburg maar dat kan natuurlijk ook online.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Tijdens het kennismakingsgesprek geven wij u informatie over het traject en maken voor u persoonlijk een inschatting van de te verwachten kosten. Voor het indienen van het echtscheidingsverzoek bij de rechtbank reken wij met een vast bedrag.

Voor de kosten van de rechtbank betaalt u het landelijke tarief voor griffie.

Wij gaan ook tijdens het kennismakingsgesprek voor u na of u in aanmerking komt voor subsidie. Wanneer dat het geval is vragen wij de subsidie voor u aan.

Wanneer u kiest voor een vast bedrag voor het gehele traject maken wij voor u de alimentatieberekeningen en stellen wij een ouderschapsplan en convenant voor u op. U weet dan vooraf wat de kosten voor u zullen zijn opdat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda