U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Hulp bij scheiding

Hulp bij een scheiding

Zenon Scheidingsdesk

Hulp bij een scheiding

Wanneer u hulp nodig heeft bij uw scheiding, dan is een bemiddelingsbureau benaderen vaak een goede optie. Denk bijvoorbeeld aan Zenon Scheidingsdesk te Breda. Onze mediators staan klaar om u de ondersteuning te bieden waar u op dit moment behoefte aan heeft. Wij proberen uw situatie in kaart te brengen en duidelijk te maken welke beslissingen genomen moeten worden. Wij doen ons best uw scheiding zo rustig mogelijk te laten verlopen.

Hulp bij scheiding: een begeleidingstraject waar u behoefte aan heeft

Bij Zenon Scheidingsdesk kunt u terecht voor verschillende soorten begeleiding. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor hulp bij scheiding middels:

  • Mediation, waarbij een mediator helpt om met beide partijen tot een oplossing voor het geschil te komen;
  • Coaching, een traject dat geschikt is als beide partijen niet meer samen om de tafel kunnen zitten;
  • Kindercoaching, om kinderen te helpen om te gaan met hun gedachten en gevoelens tijdens en na de scheiding van hun ouders;
  • Alimentatieberekening, het berekenen van een alimentatie op basis van wettelijke tremanormen.
Tijdens onze besprekingen besteden wij aandacht aan alle zaken die in uw situatie van belang zijn. Wij houden de voortgang nauwkeurig bij en leggen de gemaakte afspraken vast. Wanneer alle onderwerpen besproken zijn en belangrijke beslissingen genomen zijn, zorgen wij voor de vastlegging in een deugdelijk echtscheidingsconvenant. Denkt u dat Zenon Scheidingsdesk u de hulp kan bieden die u bij uw scheiding nodig heeft? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsafspraak, via onze online agenda. Wanneer u nog vragen heeft, dan kunt u bellen naar +31 076 532 0444.

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]