U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Scheidingsdesk in Breda Tilburg en Online

Scheidingsdesk in Breda en Tilburg

Bent u op zoek naar een mediator die u op een gepaste manier begeleidt bij het regelen van zaken omtrent uw echtscheiding? Neem dan eens contact op met Zenon Scheidingsdesk. Wij bieden verschillende dienstverleningen die onze cliënten kunnen helpen hun scheiding zo rustig mogelijk te laten verlaten. Eén daarvan is mediation, waarbij een neutrale mediator bij uw scheiding bemiddelt.

Bel ons

Voor meer informatie

Mediator bij echtscheiding, vindt samen met uw mediator een gezamenlijk oplossing voor uw geschil

De mediators van Scheidingsdesk zijn ervaren en onafhankelijke scheidingsbemiddelaars die met u en uw partner samen om de tafel gaat zitten en trachten oplossingen te vinden die voor iedereen aanvaardbaar is. Bij een echtscheiding ziet een mediator vaak oplossingen die de partijen zelf nog niet zien, omdat zij in het conflict verwikkeld zijn. Wanneer beide partijen tevreden zijn met de voorstel die zijn besproken zorgt de mediator ervoor dat de uitkomst in een overeenkomst vastgelegd. Bij mediation is het overigens van belang dat beide partijen bereid zijn ook daadwerkelijk samen te overleggen en tot een geschikte uitkomst te komen.

scheidingsdesk mediators

Coaching wanneer communicatie onmogelijk is

Wanneer de partijen die bij de echtscheiding betrokken zijn niet kunnen communiceren en niet samen met een mediator tot een oplossing willen komen, dan is het beter om voor coaching bij scheiding te kiezen. Bij coaching legt een mediator de gevolgen van de wensen ten aanzien van de scheiding van uw aanstaande ex-partner aan u voor. Op deze manier proberen wij toch tot een overeenstemming te komen. Heeft u vragen over de diensten van Scheidingsdesk? Bel dan gerust even naar +31 076 532 0444. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kunt u doen door een datum en tijd in onze online agenda te boeken.

scheidingsdesk
Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand

Een vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.
 
 
 
 
 
 
 
 

Kom in ConTACT

Neem contact met mij op