U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Hans Kurvers

Hans Kurvers

Tijdens zijn werk als financieel planner heeft Hans Kurvers veel mensen geadviseerd die in een echtscheidingsprocedure verwikkeld waren. Hij adviseerde zijn klanten over de financiële gevolgen met betrekking tot de eigen woning, de alimentatieberekening, het pensioen en de huwelijksvermogensverdeling.

Hans Kurvers MFP is werkzaam als mediator in Breda en Tilburg met als specialisatie de fiscale en financiële kant van een echtscheiding

In 2003 is Hans Kurvers als zelfstandige adviseur begonnen met als specialisme de financiële implicaties die komen kijken bij een echtscheiding. Hans heeft aan de Hoge School Breda de opleiding tot financieel planner FFP gevolgd en aan de universiteit van Amsterdam de Studie Master Financiële Planning afgerond en hij heeft tevens de opleiding als MfN-Regisermediator en voltooid met de accreditatie familiemediator. Sinds 2005 is Hans Kurvers in Breda werkzaam aan het Boeimeerhof bij Zenon Scheidingdesk als scheidingsbemiddelaar en familiemediator.

Het is voor mij belangrijk dat mijn cliënten de juiste en voldoende informatie krijgen zodat zij zelf weloverwogen keuzes kunnen maken over hoe zij de regelingen willen treffen rondom de voorgenomen scheiding. Er komt tijdens een scheiding zoveel op je af dat mensen soms niet weten waar te beginnen. Ik wil graag samen met mijn cliënten kijken wat er nog meer mogelijk is met name op het financiële en fiscale gebied en mijn cliënten duidelijk maken wat de eventuele voor- en nadelen kunnen zijn van hun voorgenomen keuzes. Hierbij wordt het emotionele aspect van een scheiding niet uit het oog verloren.

Ook voor het kind is in een bemiddeling ruim aandacht. Samen met Dieuwertje Suurland bespreekt Hans de omgangsregeling met de kinderen en hun ouders. De combinatie van fiscaliteit, mediation en financiële aspecten maakt dat u de juiste begeleiding krijgt.

Hans Kurvers is samen met Laura Vrieling ook werkzaam als alimentatieberekenaar via Alimentatie Service. Alimentatie Service maakt onder andere (her)berekeningen bij echtscheidingsprocedures en om te toetsen of de destijds afgesproken alimentatie nog wel bij de huidige omstandigheden past. Dit doen zij voor andere mediators en advocaten. Wanneer u vragen heeft over alimentatie kunt u ook bij Hans terecht of een van de andere mediators van Zenon Scheidingsdesk.

Hans Kurvers is werkzaam als mediator in Breda en in de Reeshof in Tilburg.

mediator zenon scheidingsdesk

Breda

Tilburg

Neem contact op

Wij helpen u graag

Maak een afspraak met de mediator via onze online agenda of neem contact met ons op.

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand