Zenon Scheidingsdesk

Uw mediator bij scheiding

Zenon Scheidingsdesk

Een scheiding is tenslotte al moeilijk genoeg

Het is altijd verdrietig wanneer aan een relatie een einde komt. Scheiden is emotioneel zwaar, helemaal als er kinderen zijn. Het inschakelen van professionele begeleiding biedt uitkomst.
Zenon Scheidingsdesk beschikt over de ervaring en expertise die nodig zijn om u te helpen er samen uit te komen en toekomstbestendige afspraken te maken.

Ervaren mediators

Zenon Scheidingsdesk heeft vestigingen in Breda, Tilburg en Oosterhout. Onze ervaren MfN-registermediators staan u tijdens het hele scheidingsproces bij. Wij helpen structuur aan te brengen, geven duidelijkheid over de gevolgen van een scheiding en zorgen dat u weet welke stappen u moet nemen. Wij geven inzicht in te bespreken keuzes, in mogelijke oplossingen, en helpen u samen tot afspraken te komen. Ook met betrekking tot de kinderen. Uiteraard doen wij dit met de grootste zorgvuldigheid en discretie.

Ons team

Hans Kurvers heeft een fiscale achtergrond en is gespecialiseerd in de fiscale, juridische en financiële aspecten van een scheiding. Zijn streven is om tijdens zo’n hectische periode als een scheiding, orde, rust en duidelijkheid te geven zodat mensen weten waar zij na de scheiding aan toe zijn.
Simone Blok heeft een juridische achtergrond, haar uitdaging in de begeleiding als mediator is om de partners op een respectvolle wijze uit elkaar te laten gaan en tegelijkertijd een bestendige ouderschapsband te ontwikkelen.
Laura Vrieling heeft een technische achtergrond en heeft zich als mediator gespecialiseerd in alimentatieberekeningen. Tevens is zij werkzaam bij SDU als ontwikkelaar van de alimentatiesoftware welke software wordt gebruikt door de rechtbank.
Dieuwertje Suurland heeft een pedagogische achtergrond. Haar expertise ligt bij het ouderschap en de ontwikkeling van de kinderen, tijdens en na de scheidingsmediation.
Zoals u hierboven heeft gelezen beschikt ons team over veelzijdige achtergronden. Het prettige aan deze multidisciplinaire samenwerking is dat wij scheidende stellen van A tot Z kunnen begeleiden.

Vast Tarief

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij uit hoe een scheidingsbemiddelings-traject doorgaans verloopt. Wij maken duidelijke afspraken, tegen een vast tarief. U weet dus precies waar u aan toe bent. Vaak kan een van beiden of door allebei gebruik worden gemaakt van de overheidssubsidie voor mediation bij een scheiding, we helpen u dan ook graag bij de subsidieaanvraag. Vervolgens helpen we stap voor stap met het opstellen van een echtscheidingsconvenant met daarin de afspraken die u samen maakt. Heeft u minderjarige kinderen? Dan komt daar een ouderschapsplan bij waarin u nauwkeurig onderlinge afspraken vastlegt over tenminste: zorg en opvoeding, omgang met de kinderen, informatie-uitwisseling en kinderalimentatie. Wij zorgen tenslotte ook dat het scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan bij de rechtbank worden bekrachtigd.

Alimentatieberekening

Hoe bepaalt u de hoogte van partner- of kinderalimentatie? Wij maken inzichtelijk hoe een alimentatieberekening werkt, ook bij co-ouderschap en geven uitleg over de uitkomst van de alimentatieberekening. Wij maken voor u een alimentatieberekening op basis van de wettelijke alimentatienormen, de richtlijnen die de rechtbank hanteert.
Ook voor een alimentatieherberekening bij veranderde omstandigheden kunt u bij ons terecht. De rechtbank stelt uiteindelijk de (gewijzigde) hoogte van de alimentatie vast.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan biedt deze website wellicht uitkomst. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag met raad en daad van dienst.

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach

Laura Vrieling

Mediator in Breda en Tilburg

Een vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com