U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Over ons

Zenon Scheidingsdesk

Een scheiding is tenslotte al moeilijk genoeg

Het is altijd verdrietig wanneer aan een relatie een einde komt. Scheiden is emotioneel zwaar, helemaal als er kinderen zijn. Het inschakelen van professionele begeleiding biedt uitkomst.
Zenon Scheidingsdesk beschikt over de ervaring en expertise die nodig zijn om u te helpen er samen uit te komen en toekomstbestendige afspraken te maken.

Ervaren mediators

Zenon Scheidingsdesk heeft vestigingen in Breda, Tilburg en Oosterhout. Onze ervaren MfN-registermediators staan u tijdens het hele scheidingsproces bij. Wij helpen structuur aan te brengen, geven duidelijkheid over de gevolgen van een scheiding en zorgen dat u weet welke stappen u moet nemen. Wij geven inzicht in te bespreken keuzes, in mogelijke oplossingen, en helpen u samen tot afspraken te komen. Ook met betrekking tot de kinderen. Uiteraard doen wij dit met de grootste zorgvuldigheid en discretie.

Ons team

Hans Kurvers heeft een fiscale achtergrond en is gespecialiseerd in de fiscale, juridische en financiële aspecten van een scheiding. Zijn streven is om orde, rust en duidelijkheid te creëren, zodat mensen weten waar zij na de scheiding aan toe zijn.
Hans Kurvers mediator Breda Tilburg Oosterhout
Simone Blok heeft een juridische achtergrond. Haar uitdaging als mediator is om ervoor te zorgen dat partners op een respectvolle wijze uit elkaar gaan en tegelijkertijd een bestendige ouderschapsband ontwikkelen.
Simone Blok mediator Tilburg
Laura Vrieling heeft een technische achtergrond en is als mediator gespecialiseerd in alimentatieberekeningen. Tevens is zij werkzaam als ontwikkelaar van de alimentatiesoftware die wordt gebruikt door onder andere de rechtbank.
Laura Vrieling mediator
Dieuwertje Suurland heeft een pedagogische achtergrond. Haar expertise ligt vooral bij het ouderschap en de ontwikkeling van de kinderen, tijdens en na de scheiding.
Dieuwertje Suurland kindercoach
mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand

In een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek leggen wij uit hoe een scheidingsbemiddelings-traject doorgaans verloopt. Wij maken duidelijke afspraken, tegen een vast tarief. U weet dus precies waar u aan toe bent. Meer informatie hierover vindt u op onze website. Vaak kan door een of beide partners gebruik worden gemaakt van overheidssubsidie voor mediation bij een scheiding. We helpen u dan graag bij de subsidieaanvraag.

Vervolgens begeleiden wij u stap voor stap bij het opstellen van een echtscheidingsconvenant met daarin de afspraken die u samen maakt. Heeft u minderjarige kinderen? Dan komt daar een ouderschapsplan bij waarin u nauwkeurig onderlinge afspraken vastlegt over tenminste: zorg en opvoeding, omgang met de kinderen, informatie-uitwisseling en kinderalimentatie. Wij zorgen tenslotte ook dat het scheidingsconvenant en/of ouderschapsplan bij de rechtbank wordt bekrachtigd.

kosten scheiding

Alimentatieberekening

Hoe bepaalt u de hoogte van partner- of kinderalimentatie? Wij maken inzichtelijk hoe een alimentatieberekening werkt en geven uitleg over de uitkomst. Wij maken een alimentatieberekening voor u op basis van de wettelijke alimentatienormen, de richtlijnen die de rechtbank hanteert. Ook voor het herberekenen van de alimentatie bij veranderde omstandigheden kunt u bij ons terecht.

 

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Dan biedt deze website wellicht uitkomst. Of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag met raad en daad van dienst.

alimentatieberekening

Neem contact op

Wij helpen u graag

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Meer weten maak dan een gratis en vrijlbijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze mediators door gebruik te maken van onze online agenda.
Maar natuurlijk kunt u ook gewoon even op een andere manier contact met ons opnemen.