U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Scheidingscoach Breda

Scheidingscoach Breda

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij het regelen van uw scheiding van een scheidingscoach in Breda? Neem dan contact op met Zenon Scheidingsdesk. Wij bieden verschillende begeleidingstrajecten aan, waarbij duidelijkheid scheppen in de situatie ons hoofddoel is. Wij maken inzichtelijk welke beslissingen genomen moeten worden en welke gevolgen deze beslissingen zullen hebben. Bovendien maken wij ook altijd duidelijk afspraken, die vastgelegd worden in een deugdelijk convenant. Losse eindjes, daar houden wij niet van.

Coach bij scheiding: scheidingscoach Zenon Scheidingsdesk Breda bemiddelt

Zenon Scheidingsdesk biedt verschillende coachingstrajecten aan, waarmee wij proberen u tijdens een scheiding optimaal te begeleiden. Wij doen ons best om uw scheiding in goede banen te leiden. Wij bieden onder andere mediation aan, waarbij wij proberen om met beide partijen om de tafel te zitten en gezamenlijk tot een oplossing te komen. Wanneer het in uw geval niet mogelijk om met uw aanstaande ex-partner de scheiding te bespreken, dan is het beter om voor coaching te kiezen. Bij coaching bespreekt een scheidingscoach van Zenon Scheidingsdesk te Breda met u de wensen die uw aanstaande ex-partner ten aanzien van de scheiding heeft. Onze coach helpt u bij uw scheiding tot overeenstemming te komen en zo een gerechtelijke procedure te voorkomen.

Breda

Tilburg

Oosterhout

Coach bij scheiding ook voor alimentatieberekening

Een scheidingscoach van Zenon Scheidingsdesk Breda kan u ook helpen bij het maken van een alimentatieberekening of u advies geven over de verdeling van het vermogen. Wij zijn bereid om u te helpen op het vlak waar u ondersteuning nodig heeft. Heeft u behoefte aan een kennismakingsgesprek? Via onze online agenda kunt u daarvoor een afspraak maken. Indien u vragen over onze dienstverlening heeft, dan kunt u bellen naar +31 076 532 0444.

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach

Laura Vrieling

Mediator in Breda en Tilburg