Simone Blok

oen Simone Blok net haar mr. titel had behaald, riep zij al dat zij ooit nog eens mediation wilde gaan doen. Een paar jaar geleden was de tijd daarvoor rijp.

Na veel ervaring opgedaan te hebben in de gezondheidzorg en stage gelopen te hebben bij een advocate op het gebied van arbeidsrecht en familierecht besloot Simone Blok dat zij mediator & jurist wilde worden met de focus op echtscheiding.

Simone is inmiddels MfN-Registermediator en heeft een accreditatie als familiemediator behaald. Zij vindt het heel speciaal dat zij betrokken mag zijn bij de life events van mensen. Het geeft haar ontzettend veel voldoening als mensen na afloop van de mediation door de bomen het bos weer zien en soms elkaar zelfs weer zien zitten!

Bij een scheiding is er een belangrijke rol weggelegd voor de mediator als het gaat om het welzijn van de kinderen. Kinderen zijn uiteindelijk vaak de dupe van een scheiding. Hans en Laura zijn hele ervaren en kundige mediators en zijn financieel goed onderlegd. Samen vormen we een goed team. Ieder met zijn eigen expertise. Ik hoop dat ik me nog lang met mediation bezig mag houden!

Simone heeft net als alle mediators bij Zenon Scheidingsdesk ook de mediation opleiding gevolgd en is als MfN Registermediator werkzaam.  Simone Blok maakt samen met haar cliënten inzichtelijk hoe een scheiding op een normale manier kan verlopen.

Simone Blok is ook werkzaam als mediator in Het Mediation Buro gevestigd in de Reeshof in Tilburg. Het Mediation Buro is een aan Zenon Scheidingsdesk gelieerd kantoor in Tilburg. Mocht u liever een bespreking met een van de mediators van Zenon Scheidingsdesk in Tilburg dan is dat geen probleem. Middels het Het Mediation Buro kunt u ook in Tilburg uw scheiding regelen door de mediators van Zenon Scheidingsdesk.

Neem contact op

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com