U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Mediator Breda

Een mediator helpt u bij een scheiding in Breda en Tilburg.

Bij Zenon Scheidingsdesk vindt u de mediator die u kan ondersteunen wanneer u gaat scheiden in Breda en Tilburg. Onze mediators zijn gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren van mensen die te maken hebben met een echtscheiding en deze scheiding in goede banen willen leiden. Wij vinden het belangrijk tijdens de begeleiding inzicht te bieden in de beslissingen die genomen moeten worden en de consequenties die deze besluiten zullen hebben. Daarnaast kunt u bij Zenon Scheidingsdesk gebruik maken van een cliëntenportaal, waarin u overzicht kunt behouden wat er nodig is om de scheiding te regelen en waarin u vast kunt leggen welke afspraken u zelf al heeft gemaakt. Bovendien maken wij duidelijke afspraken met onze cliënten, die wij tevens vastleggen in een deugdelijk convenant, om zo losse eindjes te voorkomen.

Mediator in Breda en omstreken via Zenon Scheidingsdesk

Wanneer u op zoek bent naar een mediator in Breda en omstreken dan kunt u bij Zenon Scheidingsdesk terecht waar een van onze gespecialiseerde echtscheidingsmediator u kan begeleiden in de moeilijke periode die met een echtscheiding gepaard gaat.

Samen met u en uw aanstaande ex-partner maakt uw mediator in ons kantoor in Breda de zaken bespreekbaar welke zonder een begeleidende mediator moeilijk tot niet bespreekbaar zijn. Zoekt u een mediator in Breda of omgeving neem dan contact met ons op.

Wij helpen u met de vele keuzes die moeten worden besproken en geven duidelijkheid en inzicht over de financiële gevolgen van een echtscheiding. Wij inventariseren uw wensen in omgang met de kinderen en geven mogelijkheden aan waardoor u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden welke wellicht anders onbespreekbaar waren gebleven. Uw mediator helpt u ook met de stappen die u moet nemen als het convenant is getekend en zorgt ervoor dat de echtscheiding bij de Rechtbank in Breda wordt geregeld. U hoeft hiervoor niet zelf naar de rechtbank. Ook als u niet bent gehuwd maar u uw omgangsregeling wilt laten bekrachtigen door de Rechtbank kunt u bij ons terecht.

De mediator van Zenon Scheidingsdesk zorgt ervoor dat uw echtscheiding formeel wordt bekrachtigd. Desgewenst zijn wij u behulpzaam bij het regelen van het aanvragen van de toeslagen welke voor u mogelijk zijn en begeleiden wij u bij het doen van een belastingaangifte of de aanvraag van een hypotheek bij een hypotheekadviseur. Zoekt u een Mediator in Breda of omstreken neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leggen u dan uit hoe onze werkwijze is en geven u inzicht in de te verwachten kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een Mediator in Breda en omstreken zoeken?

Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie door de overheid vragen wij deze voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Ook wanneer u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunnen wij meestal voor u zorgen dat de kosten van mediation worden beperkt en in de meeste gevallen geheel worden gedekt door uw verzekering. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Bel ons

Voor meer informatie

mediator breda
mediator breda

Neem contact op

Wij helpen u graag

Kom in ConTACT

Bericht aan een mediator van Scheidingsdesk

Neem contact met mij op

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand
 
 
 
 
 
 
 
 

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.