Mediator Breda

Mediator in Breda en omstreken Zenon Scheidingsdesk

Wanneer u op zoek bent naar een mediator in Breda en omstreken dan kunt u bij Zenon Scheidingsdesk terecht waar gespecialiseerde echtscheidingsmediators u begeleiden in de moeilijke periode die met een echtscheiding gepaard gaat.

Samen met u en uw aanstaande ex-partner maken wij zaken bespreekbaar die zonder een begeleidende mediator moeilijk tot niet bespreekbaar zijn. Zoekt u een mediator in Breda neem dan contact met ons op.

Wij helpen u met de vele keuzes die moeten worden besproken en geven duidelijkheid en inzicht over de financieële gevolgen van een echtscheiding. Wij inventariseren uw wensen in omgang met de kinderen en geven mogelijkheden aan waardoor u meer inzicht krijgt in de mogelijkheden welke wellicht anders onbespreekbaar waren gebleven. Uw mediator in Breda en omstreken helpt u ook met de stappen die u moet nemen als het convenant is getekend en zorgt ervoor dat de echtscheiding bij de Rechtbank in Breda wordt geregeld. U hoeft hiervoor niet zelf naar de rechtbank. Ook als u niet bent gehuwd maar u uw omgangsregeling wilt laten bekrachtigen door de Rechtbank kunt u bij ons terecht.

De Mediator in Breda zorgt ervoor dat uw echtscheiding formeel wordt bekrachtigd. Desgewenst zijn wij u behulpzaam bij het regelen van het aanvragen van de toeslagen welke voor u mogelijk zijn en begeleiden wij u bij het doen van een belastingaangifte of de aanvraag van een hypotheek bij een hypotheekadviseur. Zoekt u een Mediator in Breda neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij leggen u dan uit hoe onze werkwijze is en geven u inzicht in de te verwachten kosten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een Mediator in Breda en omstreken zoeken?

Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie door de overheid vragen wij deze voor u aan bij de Raad voor Rechtsbijstand. Ook wanneer u een rechtsbijstandsverzekering heeft kunnen wij meestal voor u zorgen dat de kosten van mediation worden beperkt en in de meeste gevallen geheel worden gedekt door uw verzekering. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Contact

Wanneer u een vraag wilt stellen neemt u dan contact met ons op.

Zenon Scheidingsdesk

Boeimeerhof 1
4818 RL
Breda

Telefoon: +31 076 532 0444
E-mail: info@scheidingsdesk.nl

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.