U bevindt zich hier: Zenon Scheidingsdesk » Mediator in Tilburg

Mediator in Tilburg en omstreken Zenon Scheidingsdesk

De mediators van Zenon Scheidingsdesk zijn sinds 2013 ook actief als Mediator in Tilburg en omstreken. Wij hebben in de Reeshof in Tilburg een laagdrempelig kantoor in het gebouw La Vista Duna vlakbij station Reeshof. Wanneer u vragen heeft over een op hand zijnde scheiding of bijvoorbeeld uw alimentatie neem dan contact met ons op.

Onze mediator in Tilburg begeleidt u samen

Wanneer u of uw partner het besluit heeft genomen om te gaan scheiden komt er veel op u af. Wij beseffen dat terdege en willen u behulpzaam zijn bij het in goede banen begeleiden van uw scheiding. Samen met een mediator in Tilburg bespreekt u de regelingen over omgang, co-ouderschap, alimentatie, verdeling van vermogen en de woning en pensioen. Wij zullen als onpartijdige gesprekspartner samen met u een ouderschapsplan en convenant opstellen dat ervoor zorgt dat de afspraken duidelijk zijn en blijven.

Onze Mediator in Tilburg zal nadat het convenant en ouderschapsplan door u beiden is ondertekenend ervoor zorgen dat het verzoekschrift wordt ingediend bij de Rechtbank. Wij begrijpen dat er soms haast is met het indienen van een echtscheiding en onze advocaat zorgt dan ook voor een snelle afwikkeling bij de Rechtbank. Binnen een paar weken nadat het convenant is ondertekend is de beschikking meestal weer van de Rechtbank ontvangen. Onze mediator in Tilburg zal ervoor zorgen dat nadat de echtscheiding is ingeschreven in de Registers van de burgerlijke stand de pensioenformulieren naar u worden verzonden. De mediator in Tilburg kan u ook helpen met het aanvragen van toeslagen en de belastingaangifte. Neem vrijbijvend contact met ons op en merk in een vrijblijvend kennismakingsgesprek wat onze mediator in Tilburg voor u kan betekenen.

Kosten van een mediator in Tilburg

Onze mediator begeleidt u voor een vast tarief zodat u vooraf weet wat  de kosten zijn. Misschien komt u in aanmerking voor subsidie  door de overheid. Wij controleren dat voor u en vragen deze voor u. Wanneer u een digid gebruikersnaam heeft kunnen wij samen met u meteen zien of u al dan niet in aanmerking komt voor een subsidie.
Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft met het juiste pakket dan kan het zijn dat de kosten van mediation worden gedekt door uw verzekeraar. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.

Neem contact op

Wij helpen u graag

scheiding tilburg
Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand
 
 
 
 
 
 
 
 

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.