Scheiden en eigen woning

[yoast-breadcrumb]

Gaat u scheiden en vraagt u zich af wat er met uw eigen woning gebeurt? Bij Zenon Scheidingsdesk kunnen wij u de begeleiding bieden die u nodig heeft tijdens uw scheiding. Wij horen graag waar u op dit moment behoefte aan heeft en hoe wij u kunnen ondersteunen. Wij bieden verschillende diensten aan, waarbij wij altijd duidelijke afspraken met de betrokken partijen maken. U inzicht bieden in de situatie en de mogelijke oplossingen is telkens ons streven.

Hulp aanvragen bij scheiden en invloed daarvan op eigen woning

Wanneer u gaat scheiden heeft dat vanzelfsprekend gevolgen voor uw eigen woning. Hierover moeten afspraken gemaakt en beslissingen genomen worden omtrent de verkoop of het aanhouden van de woning. Het is raadzaam om, alvorens u naar uw makelaar of hypotheekadviseur stapt, informatie in te winnen bij een bemiddelingsbureau als Zenon Scheidingsdesk. Een hypotheekadviseur of makelaar denkt namelijk vaak enkel vanuit het belang van de bank, terwijl er vaak alternatieve scenario’s mogelijk zijn. Bij Zenon Scheidingsdesk brengen wij deze scenario’s graag in kaart, zodat u goed voorbereid naar een hypotheekadviseur of makelaar gaat.

Online een afspraak maken

Gaat u scheiden en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn ten aanzien van het verkopen of behouden van uw eigen woning? De medewerkers van Zenon Scheidingsdesk helpen u graag en bespreken graag met u wat mogelijk is. Ook staan zij voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Via onze website kunt u een afspraak maken. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 076 532 0444.

Andere interessante pagina’s

[link output=”inline”]

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op