U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Mediator echtscheiding

Mediator echtscheiding

Zenon Scheidingsdesk

Mediator echtscheiding Breda, Tilburg

Bent u op zoek naar een mediator die u op een gepaste manier begeleidt bij het regelen van zaken omtrent uw echtscheiding? Neem dan eens contact op met Zenon Scheidingsdesk. Wij bieden verschillende dienstverleningen die onze cliënten kunnen helpen hun scheiding zo rustig mogelijk te laten verlaten. Eén daarvan is mediation, waarbij een neutrale mediator bij uw scheiding bemiddelt.

Mediator bij echtscheiding: gezamenlijk een oplossing voor uw geschil vinden

Zenon Scheidingsdesk biedt mediation bij scheiding aan, wat inhoudt dat een mediator, een onafhankelijke conflictbemiddelaar, met alle betrokken partijen om de tafel gaat zitten en tracht een oplossing te vinden die voor iedereen aanvaardbaar is. Bij een echtscheiding ziet een mediator vaak oplossingen die de partijen zelf niet zien, omdat zij in het conflict verwikkeld zijn. Wanneer beide partijen tevreden zijn met een voorstel van een mediator, wordt de uitkomst in een overeenkomst vastgelegd. Bij mediation is het overigens van belang dat beide partijen bereid zijn ook daadwerkelijk samen te overleggen en tot een geschikte uitkomst te komen.

Coaching wanneer communicatie onmogelijk is

Wanneer de partijen die bij de echtscheiding betrokken zijn niet kunnen communiceren en niet samen met een mediator tot een oplossing willen komen, dan is het beter om voor coaching bij scheiding te kiezen. Bij coaching legt een mediator de gevolgen van de wensen ten aanzien van de scheiding van uw aanstaande ex-partner aan u voor. Op deze manier proberen wij toch tot een overeenstemming te komen. Heeft u vragen over de diensten van Zenon Scheidingsdesk? Bel dan gerust even naar +31 076 532 0444. Wilt u direct een afspraak maken? Dat kunt u doen door een datum en tijd in onze online agenda te boeken.

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda