U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Berekening alimentatie

Bent u op zoek naar een deskundig bureau om een alimentatie te laten berekenen of herberekenen, het liefst in Tilburg of Breda? Bij Zenon Scheidingsdesk kunt u een berekening voor een alimentatie laten maken zonder zorgen. Onze medewerkers zijn namelijk gespecialiseerd in het maken van alimentatieberekeningen. Het berekenen van uw alimentatie maken wij op maat in Tilburg en Breda en is afgestemd op uw situatie.

Bel ons

Voor meer informatie

Alimentatie berekenen of herberekenen door deskundig bureau in Breda en Tilburg.

Zenon Scheidingsdesk begeleidt en helpt bij een echtscheiding. Dit doen wij op verschillende vlakken. Zo kunt u bij ons terecht voor mediation en coaching, die indien gewenst op de situatie van het kind gericht kunnen worden. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion. Ons bureau is gevestigd in Breda en Tilburg en wij zijn gespecialiseerd in het berekenen en herberekenen van alimentatie. Wij maken een berekening voor een alimentatie volgens de wettelijke tremanormen, met de software die door Nederlandse rechtbanken gebruikt wordt. Natuurlijk stemmen wij onze berekening voor uw alimentatie af op uw situatie. Tevens maken wij inzichtelijk op welk bruto- en nettobedrag u maandelijks kunt rekenen en op welke toeslagen u recht heeft. Ook nemen wij zaken als co-ouderschap en de manier van betaling van de alimentatie mee in ons gesprek met u.

Breda

Tilburg

Berekening van verschillende soorten alimentatie mogelijk

Bij Zenon Scheidingsdesk te Oosterhout kunt u terecht voor het berekenen of herberekenen van verschillende soorten alimentatie. Enkele voorbeelden hiervan zijn kinderalimentatie en partneralimentatie, maar ook bij co-ouderschap en samengestelde gezinnen. Op onze kennis en ervaring kunt u rekenen. Heeft u vragen over onze diensten? Bel dan gerust naar 076 5320444. Voor het maken van een afspraak voor bijvoorbeeld een kennismakingsgesprek kunt u een datum en tijd in onze online agenda kiezen.

 
 
 
 
 
 
 
 

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Meer weten maak dan een gratis en vrijlbijvende afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze mediators door gebruik te maken van onze online agenda.
Maar natuurlijk kunt u ook gewoon even op een andere manier contact met ons opnemen.

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda