U bevindt zich hier: Zenon Scheidingsdesk » Echtscheiding regelen

Hulp bij een echtscheiding

Wanneer u hulp nodig heeft bij een echtscheiding regelen, dan kunt u hiervoor terecht bij Zenon Scheidingdesk in Breda. Op basis van uw wensen en uw behoeftes kunnen wij u een geschikte begeleiding bij het regelen van uw scheiding bieden. Wij vinden het belangrijk om duidelijk in kaart te brengen welke beslissingen genomen moeten worden en welke uitkomsten deze hebben. Vanzelfsprekend maken wij dan ook duidelijk afspraken met u, om zo losse eindjes te voorkomen.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Begeleiding bij echtscheiding regelen middels mediation of coaching

Bij het regelen van een echtscheiding komt heel wat kijken. Hulp bij het regelen van een scheiding is vaak meer dan welkom. Bij Zenon Scheidingsdesk helpen wij u graag waar nodig. Wij bieden verschillende soorten begeleiding aan, waaronder mediation of coaching. Bij mediation gaat een mediator van Zenon Scheidingsdesk met beide partijen om de tafel, om gezamenlijk tot een oplossing voor het geschil te komen. Het doel hierbij is om een oplossing te vinden die voor iedereen aanvaardbaar is. Bij mediation is het van groot belang dat beide partijen ook daadwerkelijk samen tot een oplossing willen komen. Is dit niet het geval? Dan biedt coaching een uitkomst. Samen met u kunnen wij de gevolgen van de wensen van uw aanstaande ex-partner bespreken en proberen tot een overeenstemming te komen. We streven bij coaching ernaar om een procedure via de rechtbank te voorkomen.

Maak online een afspraak

Heeft u interesse in de dienstverlening van Zenon Scheidingsdesk omtrent het regelen van een echtscheiding? Wij helpen u graag om uw scheiding zo voorspoedig mogelijk te regelen. Via onze website kunt u een afspraak maken. Heeft u vragen? Bel dan naar 076 532 0444.

Bel ons

Voor meer informatie

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach

Laura Vrieling

Mediator in Breda en Tilburg