Scheiding voor een vast tarief

ECHTSCHEIDING MET SUBSIDIE

€ 92,50 PER PERSOON

INCLUSIEF KOSTEN RECHTBANK EN BTW

EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

OUDERSCHAPSPLAN

ALIMENTATIEBEREKENING

VERMOGENSVERDELING

SCHEIDINGSCONVENANT

BEKRACHTIGING RECHTBANK

MAAK EEN AFSPRAAK

ECHTSCHEIDING VAST TARIEF

EURO 975 PER PERSOON

INCLUSIEF KOSTEN RECHTBANK EN BTW

EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

4 MEDIATION BESPREKINGEN

OUDERSCHAPSPLAN

ALIMENTATIEBEREKENING

VERMOGENSVERDELING

ADVIES FISCAAL EN JURIDISCH

SCHEIDINGSCONVENANT

BEKRACHTIGING RECHTBANK

MAAK EEN AFSPRAAK

Vast tarief voor mediation bij een scheiding

Mediation voor een vast tarief. De bovenstaande prijzen zijn all-in. Dit is dus inclusief btw, de kosten voor indiening bij de rechtbank en het griffierecht ( kosten van de rechtbank). Heeft u een inkomen van minder dan
€ 37.300 dit is per persoon? Dan kan een van u beiden of u allebei in aanmerking komen voor subsidie. Wanneer u in aanmerking komt voor subsidie  en u een verzamelinkomen ( per persoon) heeft van meer dan € 26.000 dan betaalt u een toeslag van € 53 per persoon. Het bedrag dat u dan betaalt voor alle besprekingen is € 105 per persoon. Het kan ook voorkomen dat een van u beiden in aanmerking komt voor subsidie. Dan betaalt een persoon € 53 of  € 105 en diegene die geen subsidie krijgt het bedrag van € 975. U kunt dat bedrag als u dat wilt altijd samen delen.

Mocht u na 4 mediation besprekingen niet tot het ondertekenen van een convenant zijn gekomen dan is het mogelijk om een afspraak voor een vervolgbespreking te maken. De prijs per extra bespreking is € 100 per persoon. De besprekingen duren gemiddeld anderhalf uur tot 2 uur. De kosten voor het griffierecht, het landelijk tarief voor de rechtbank, bedragen € 143,50 per persoon (€ 39 wanneer u in aanmerking komt voor subsidie) en zijn in de tarieven verwerkt.

Het vast tarief geldt ook wanneer er sprake is van een ondernemer of onderneming.

Een kennismakingsgesprek is bij ons kosteloos en duurt ongeveer 45 minuten. Bel ons gerust voor meer informatie 076 5320444.

Een vrijblijvend gesprek

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com