U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » Begeleiding scheiding in Breda of Tilburg

Begeleiding van uw scheiding in Breda Tilburg en omstreken.

Professionele begeleiding tijdens een scheiding door een onafhankelijke partij: daarvoor moet u bij Zenon Scheidingsdesk zijn. Ons team van ervaren mediators ontzorgt u op tal van vlakken in uw scheiding, en dat voor een vast tarief! Benieuwd hoe wij bemiddelen in uw situatie? Plan in dat geval een vrijblijvend kennismakingsgesprek in op een van onze kantoren in Noord-Brabant.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Ontvang begeleiding op het gebied van vermogen tijdens uw scheiding

De financiële zaken in een scheiding kunnen een gevoelig onderwerp zijn. Wellicht is er onenigheid over wie nu precies wat ontvangt. Zorg ervoor dat emoties niet de overhand nemen en kies voor professionele begeleiding tijdens dit proces in uw scheiding. Of u nu uw vermogen moet verdelen onder huwelijkse voorwaarden, of bij gemeenschap van goederen, in beide situaties helpen de ervaren mediators van Zenon Scheidingsdesk u graag verder.

Voorkom onverwachtse, hoge kosten en kies voor een vast tarief

Met jarenlange ervaring in het vak weten wij als geen ander dat een scheiding de nodige stress met zich mee kan brengen. Het laatste wat u wilt is onverwachts voor hoge kosten komen te staan, zodra u kiest voor professionele begeleiding tijdens het scheiden. Daarom hanteren wij een vast tarief voor mediaton. U weet te allen tijde waar u aan toe bent en kiest bij ons uit verschillende tarieven.

begeleiding scheiding

Plan vandaag nog een afspraak in de online agenda in voor de begeleiding van uw scheiding.

Wilt u onze expertise graag inschakelen en op tal van gebieden ontzorgd worden door begeleiding tijdens uw scheiding? In dat geval kunt u vandaag nog een afspraak inplannen in de online agenda. Heeft u voorafgaand vragen die u kenbaar wenst te maken? Belt u dan even naar een van onze kantoren in Breda, Oosterhout of Tilburg.

 
 
 
 
 
 
 
 

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op

[gravityform id=”2″ title=”false” description=”false”]

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda