U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » kennis up to date

Kennis up to date

De mediators van Zenon Scheidingsdesk houden hun kennis up to date! 

Hoe houden we onze kennis up to date?

De kennis van onze mediators is van groot belang. Zij zullen altijd de juiste en actuele informatie aan u kunnen geven. Dit komt doordat je als mediator jaarlijks cursussen moet volgen om registermediator te blijven. Tot slot zijn onze mediators vaak aanwezig bij congressen en evenementen om nieuwe informatie op te doen.

 

Tevens geven Hans Kurvers en Simone Blok ieder jaar de Basisopleiding Mediation. In deze opleiding leiden zij mensen op tot volwaardige echtscheidingsmediator. Door deze opleiding te geven, houden zij hun kennis up to date en zijn zij voorbereid voor alle onverwachte situaties. 

 

Hiernaast doen onze medatiors mee aan zogeheten intervisiegroepen. In deze groepen wisselen advocaten en mediators hun ervaringen uit met anderen. Door het inzicht van anderen kunnen zaken beter behandeld worden zodat er naar ieder zijn of haar belang gekeken wordt. Een frisse blik op de praktijk is altijd welkom.

 

U kunt er dus altijd van uit gaan dat onze mediators de nodige kennis hebben om uw (echt)scheiding te begeleiden. Daarvoor staan we dan ook zeker klaar voor u. Indien u vragen heeft over uw toekomstige (echt)scheiding, neemt u dan contact met ons op.

 

Breda

Tilburg

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda en Tilburg

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in Tilburg

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand