U bevindt zich hier: Zenon Scheidingsdesk » covid-19

Coronavirus

Onze aangepaste dienstverlening tot en met 6 april

Onze aandacht gaat in eerste instantie uit naar uw en onze gezondheid. Naar aanleiding van de genomen maatregelen van  het kabinet hebben wij onze dienstverlening aangepast. Hierdoor is het tijdelijk niet meer mogelijk om fysiek een afspraak te maken bij een van onze kantoren. Wij willen u natuurlijk wel de mogelijkheid bieden om de mediation op een verantwoorde wijze voort te zetten. Hiertoe hebben wij afgelopen dagen hard gewerkt om online mediation voor u mogelijk te maken. U kunt dan in een beveiligde omgeving een bespreking met uw mediator laten plaatsvinden. Dit kan eenvoudig via uw computer, tablet of telefoon.

Indien u niet kunt of wilt wachten tot er meer duidelijkheid is na 6 april kunt u een afspraak maken voor een online mediation met uw mediator.

Wanneer u wilt scheiden en nog geen klant bij ons bent,  bieden wij u de mogelijkheid om online een gratis kennismakingsgesprek te plannen. Het is mogelijk om een deel van de mediation besprekingen en desgewenst de gehele mediation online te laten plaatsvinden zodat u niet hoeft te wachten tot de Coronacrisis voorbij is. Neemt u dan contact met ons op. Ook wanneer u vragen hierover hebt.

 

 

Neem contact op

Wij helpen u graag

Hans Kurvers mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Hans Kurvers

Mediator in Breda,
Tilburg en Oosterhout

Simone Blok mediator in Tilburg

Simone Blok

Mediator in
Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling mediator in Breda Tilburg en Oosterhout

Laura Vrieling

Mediator in Breda,
Tilburg en Oosterhout

Dieuwertje Suurland kindercoach

Dieuwertje Suurland

Ouderschapscoach in Breda,
Tilburg en Oosterhout

mfn registermediator
nederlandse mediators vereniging
mediators familierecht familiemediation
raad voor rechtbijstand