Vermogensverdeling scheiding

[yoast-breadcrumb]

Heeft u deskundig advies nodig over vermogensverdeling bij een scheiding? Hiervoor kunt u terecht bij Zenon Scheidingsdesk. Ons kantoor is een bemiddelingsbureau dat op verschillende manieren kan helpen bij het regelen van een scheiding. Wij bieden verschillende diensten aan, waardoor wij altijd een begeleiding kunnen bieden die past bij uw situatie en uw behoeftes.

Zenon Scheidingsdesk voor onder andere advies over vermogensverdeling bij scheiding

Zenon Scheidingsdesk biedt u graag de ondersteuning die u tijdens uw scheiding nodig heeft. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor mediation, waarbij u samen met een mediator en uw aanstaande ex-partner probeert tot een oplossing voor het geschil te komen. Wanneer het niet mogelijk is om met beide partijen om de tafel te zitten, dan is coaching een geschiktere optie. Bovendien kunt u ons bemiddelingsbureau ook inschakelen wanneer u een alimentatieberekening wilt laten maken of advies nodig heeft over vermogensverdeling bij uw scheiding. Voor welke dienst u ook kiest, wij streven er altijd naar om uw situatie overzichtelijk te maken en de best mogelijke oplossing te bieden.

Bel voor meer informatie

Heeft u vragen over de diensten die Zenon Scheidingsdesk aanbiedt? Bel dan gerust even naar +31 076 532 0444. Wanneer u behoefte heeft aan een kennismakingsgesprek, om meer te weten te komen over vermogensverdeling bij een scheiding, dan kunt u via onze online agenda een afspraak maken.

Andere interessante pagina’s

[link output=”inline”]

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op