U bevindt zich hier: Zenon Scheidingsdesk » Scheiding Oosterhout

Scheiding Oosterhout

Uw mediator via Zenon Scheidingsdesk

Voor ervaren en onafhankelijke bemiddeling omtrent uw scheiding, schakelt u de expertise in van het team van Zenon Scheidingsdesk in Oosterhout. Jarenlange ervaring in bemiddeling, een vast tarief en professionele begeleiding verlichten uw scheiding op tal van vlakken. Want laten we eerlijk zijn: uw scheiding is tenslotte al moeilijk genoeg. Mocht u meer willen weten of een kennismakingsgesprek willen voor een scheiding in Oosterhout of omgeving neemt u dan contact met ons op.

Bel ons

Voor meer informatie

Laat uw scheiding zo gemakkelijk mogelijk verlopen met een mediator in Oosterhout

Zodra u en uw partner besluiten om te gaan scheiden, komen er tal van zaken bij kijken die geregeld moeten worden. En in een turbulente en ingrijpende fase in uw leven kunnen emoties hierdoor hoog oplopen. Daarom is het verstandig om tijdens uw echtscheiding de hulp in te schakelen van onze mediators in Oosterhout. Wij helpen structuur aan te brengen, duidelijkheid over de gevolgen van uw scheiding te geven en toekomstbestendige afspraken te maken.

Kies voor een vast tarief

Wist u dat wij een vast tarief hanteren? Wij begrijpen dat u graag inzicht wilt hebben in wat de totaalkosten bedragen voor uw echtscheiding in Oosterhout. En naast dat u bij ons kiest voor een vast tarief, bieden wij u ook de mogelijkheid om een subsidie aan te vragen voor uw echtscheiding. Bent u benieuwde of u hiervoor in aanmerking komt? Vraag in dat geval gerust naar meer informatie.

Neem contact op

Wij helpen u graag

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in

Wij begrijpen dat u niet alleen meer informatie wenst te ontvangen, voordat u onze hulp vanuit Oosterhout inschakelt voor uw echtscheiding. U wilt ons en wij willen u graag beter leren kennen. U plant een afspraak in via de online agenda, of door te bellen naar 0162 796 537.

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op