U bevindt zich hier: Scheidingsdesk » persoonlijk

Persoonlijk

Wij helpen u als mediator op een persoonlijke en betrokken manier.

Persoonlijk

Er komt veel op u af als u gaat scheiden. Er is veel te lezen op internet, maar wat is waar? Bij ons kiest u voor persoonlijke begeleiding en begeleiding op maat. Hoe dan?

1 mediator

Onze mediators hebben respect en integriteit hoog in het vaandel staan. Wij loodsen u door het ingewikkelde proces van scheiden en geven aan waar u allemaal aan moet denken. U neemt de beslissingen en wij geven de nodige informatie. Wij hanteren het principe 1 scheiding 1 mediator. We horen vaak dat het zo fijn is en dat het zoveel rust geeft dat je maar met 1 mediator te maken hebt.

1 locatie

Bij ons komt u telkens maar naar één locatie voor een aantal persoonlijke gesprekken. Op onze locaties in Breda, Tilburg en Oosterhout wordt u altijd warm onthaald met koffie en thee. Wel zo fijn als u even wat minder in uw vel zit. De gesprekken vinden uitsluitend aan tafel plaats. Af en toe moet je elkaar in de ogen kijken om afspraken te kunnen maken, hoe moeilijk dit ook is. Iedereen vindt het fijn als de afspraken op termijn houdbaar zijn. Niemand heeft er iets aan als er afspraken worden gemaakt ‘om er snel van af te zijn!’ Financiële afspraken en emoties gaan bij ons hand in hand.

Op maat

Bij ons bent u geen nummertje. Wij zijn allen betrokken en empathische mediators. Geen één situatie is hetzelfde. Wij kijken wat er voor u belangrijk is in uw situatie. Aan copy-paste doen wij niet.