Mediator Oosterhout

[yoast-breadcrumb]
Overweegt u om een mediator in de regio van Oosterhout in te schakelen, omdat u gaat scheiden? Dan kiest u natuurlijk voor het team van Zenon Scheidingsdesk. U betaalt bij ons een vast tarief en ervaart uitstekende begeleiding op basis van jarenlange ervaring. Neem alvast contact op! Wij lichten onze dienstverlening graag verder toe in een gratis kennismakingsgesprek.

De mediator uit Oosterhout staat u graag bij gedurende het scheidingsproces

Zodra u een scheiding aan gaat vragen, zult u al snel merken dat er een hoop zaken geregeld moeten worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van het onroerend goed, uw pensioen of zaken omtrent de kinderen? Om al deze zaken in goede banen te laten leiden, en het scheiden hierdoor te vereenvoudigen, komt u langs in Oosterhout. Wij gaan graag met u om tafel zitten zodat beide partijen inbreng kunnen geven aan het scheidingsproces.

Maak gebruik van een vast tarief

Niet alleen ondersteunt de mediator in Oosterhout u op tal van emotionele zaken tijdens het scheiden. Voor het scheidingsbemiddelingstraject hanteren wij ook een vast tarief. Want wij houden niet van onvoorziene kosten. En u ook niet. Wilt u graag meer informatie over onze tarieven? Of wilt u graag weten of u in aanmerking komt voor een subsidie? Plan in dat geval vrijblijvend een afspraak in voor meer informatie.

Stel uw vragen in een persoonlijk gesprek of per telefoon

Het is zeer begrijpelijk dat u vragen aan onze mediator in Oosterhout heeft over het scheiden. Daarom staan we u graag te woord tijdens een persoonlijk gesprek. Hoe u dit gesprek inplant? Bel naar 0162 796 537 of plan een afspraak in via de online agenda.
Andere interessante pagina’s
[link output=”inline”]

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op