Mediator echtscheiding Oosterhout

[yoast-breadcrumb]

Een mediator voor een echtscheiding wordt via Zenon Scheidingsdesk in Oosterhout ingeschakeld. En dat is niet zo heel vreemd. Emoties lopen niet te hoog op, u betaalt een vast tarief voor de bemiddeling én u bent ervan verzekerd dat belangrijke (financiële) zaken niet over het hoofd worden gezien. Wenst u graag een mediator voor uw echtscheiding vanuit Oosterhout in te schakelen? Vraag gerust naar de mogelijkheden of plan een gesprek in.

De mediator ontzorgt tijdens de echtscheiding vanuit Oosterhout

Natuurlijk wilt dat uw echtscheiding zo soepel mogelijk verloopt. Echter kunnen zaken zoals de financiën, uw onroerend goed en de kinderen factoren zijn waardoor een scheiding zwaar kan zijn. En dat is precies waarom u kiest voor een mediator uit Oosterhout tijdens uw echtscheiding. Niet alleen hebben wij jarenlange ervaring, maar we ontzorgen u zoveel mogelijk én we hanteren een vast tarief. Hierdoor weet u zeker dat er geen onverwachte en hoge kosten voor gaan komen gedurende uw scheiding. En dat is wel zo fijn om te weten, nietwaar?

Krijg duidelijkheid over het scheidingsbemiddelingstraject in een persoonlijk gesprek

Natuurlijk wilt u wel graag weten hoe wij starten met het scheidingsbemiddelingstraject, voordat u in scheiding gaat. Daarom maken we graag kennis met u tijdens een vrijblijvend gesprek, om dit traject verder toe te lichten. Hoe u met ons in contact komt? Plan een afspraak in door een datum te selecteren in de online agenda, of bereik ons door te bellen naar 0162 796 537.

Andere interessante pagina’s

[link output=”inline”]

Een vrijblijvend gesprek

Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek

Tijdens een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek willen wij ons graag introduceren. Wij leggen in een kennismakingsgesprek uit wat u wel en wat u ook niet van ons kunt verwachten. Hoe normaliter een scheidingsbemiddeling verloopt. Met welke kosten u rekening kunt houden.
Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer 3 kwartier en schept geen verplichtingen maar geeft u duidelijkheid.

Neem contact op